Tineri exploratori 2018

Vârstă: 13 - 15 ani

Prieteni noi, aventură, suspans, munţi şi descoperirea Celui ce le-a creat pe toate. Iată câteva dintre ingredientele de succes al unei tabere pe care o vei ţine minte multă vreme – Tabăra Tineri Exploratori. O tabără care se adresează adolescentului din mileniul trei, un loc unde o parte din nevoile tale vor fi împlinite şi vei găsi răspunsuri la unele dintre întrebările arzătoare cu care te confrunţi.

Vei regăsi în tabără prieteni mai de demult, dar şi oameni noi cu care să legi relaţii durabile, vei depăşi obstacolele împreună cu colegii de echipă şi vei fi provocat să creşti la un nou nivel de dezvoltare personală şi relaţională alături de grupa din care vei face parte.

Pentru o săptămână vei locui în cort, vei redescoperi frumuseţea naturii şi vei fi condus prin cântece, studii, relaţii şi discuţii individuale sau în grup mai aproape de Cel care a creat toate lucrurile: Dumnezeu.

Programul este unul „tot unitar”: întreg programul urmăreşte înţelegerea şi aprofundarea unei singure idei, iar participanţii sunt implicaţi la toate nivelele (fizic, intelectual, emoţional, spiritual, creativ), tabăra împletind elementele tematice cu jocuri dinamice şi lecţiile practice de viaţă cu învăţături pe care le extragem din Sfânta Scriptură.

  • Tabără de corturi, în corturi de 6, respectiv 8 persoane
  • Număr limitat de participanţi – 100 adolescenţi
  • Participarea se poate face în mod individual sau cu un grup dintr-o anumită biserică

În cazul unui grup organizat, acesta trebuie însoţit în tabără de cel puţin un lider. Totodată, adolescenţii pot invita şi prieteni care nu aparţin grupului bisericii respective.

Dintre facilităţi, amintim: toalete cu chiuvete, duşuri cu apă caldă, terenuri de sport, parc de aventură, posibilitatea de a închiria sac de dormit şi izotermă şi altele.

Tineri exploratori 2018
NE PARE RĂU DAR NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE PENTRU ACEST EVENIMENT
Vârstă 13 - 15 ani
Perioadă 15 iulie 2018 - 22 iulie 2018

Recepție: 15 iulie 2018, orele 14:00 - 16:00
Plecare: 22 iulie 2018, orele 10:00 - 12:00
Cost
420 RON pentru cei care se înscriu și plătesc avansul până pe 13 iunie 2018
440 RON pentru cei care se înscriu și plătesc avansul până pe 22 iunie 2018
Avans

200 RON

Data limită înscriere 22 iunie 2018
Închiriere Izotermă 10 RON / tot timpul evenimentului
Închiriere Sac de dormit 30 RON / tot timpul evenimentului